Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 244 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Enon jäteasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

 • Nettisivut: https://www.puhas.fi/palvelut/jateasemat.html
 • Paikkakunta:
 • Alue: Pohjois-Karjala
 • Osoite: Kauppatie 21, 81200 Eno
 • Vastaanotettavat jätetyypit: sähkölaitteet ja vaaralliset jätteet (kotitalouksista), alle kuution kyllästettyä puuta, metallia, kartonkia, paperia, vaatteita, kodintekstiilejä, kenkiä, laukuja, leluja, urheilutarvikkeita, pieniä määriä lasiasioita, posliinia, keramiikkaa...
 • Sivua on katseltu: 1 091 kertaa

Enon jäteasema on avoinna keskiviikkoisin kello 17–19.

Tämä jäteasema ottaa vastaan vain kotitalouksien jätekuormia, muttei puutarhajätettä. Asemalla voi maksaa vain pankki- tai luottokortilla. Suurin kuorma saa olla 5 kuutiometriä.

Asemaa pitää Jätehuoltoyhtiö Puhas Oy. Sen asiakaspalvelunumero on 013 318 198 (arkisin kello 8–16) ja sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@puhas.fi.

Aseman koordinaatit: 62.7970727,30.1414636. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Pete (Pelkosenniemen ecoASEMA)
 2. Salmela (Pelkosenniemen ecoASEMA)
 3. Miihkali Kossakki (Munkkaan jätekeskus (Lohjan jätekeskus))
 4. Jari (Munkkaan jätekeskus (Lohjan jätekeskus))
 5. Miihkali Kossakki (Kontiosuon jätekeskus)

Saman seudun kohteita