Kaatopaikat.com — Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto.

Kohde-esittelyitä on yhteensä 258 kappaletta


Ajankohtaista: Suomen kierrätyskeskusten yhdistyksen 20-vuotisjuhlat Helsingissä (12.9.)

Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Heinsuon jäteasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

 • Nettisivut: http://www.kymenlaaksonjate.fi/fi/Yhteystiedot/J%C3%A4teasemat/Kotka…
 • Paikkakunta:
 • Alue: Kymenlaakso
 • Osoite: Heinsuontie 136, 48400 Kotka
 • Vastaanotettavat jätetyypit: Otetaan vastaan pieniä eriä, enintään kaksi kuutiota, lajiteltua jätettä. Maksutta esimerkiksi paperi, kartonki ja ruskea pahvi, pakkauslasi, metalliromu, haketuskelpoiset oksat, puujäte, kodin vaaralliset jätteet sekä sähkölaitteet.
 • Sivua on katseltu: 17 556 kertaa

Heinsuon jäteasema sijaitsee Kotkassa ja se on avoinna maanantaisin kello 10–19.30, ti–to 8–15.30 sekä perjantaisin 8–17. Juhlapyhinä (vapunaattona, juhannusaaton aattona, jouluaaton aattona ja uudenvuoden aattoon) osuvina aukiolopäivinä avoinna 9–15.

Aukiolo kannattaa varmistaa esimerkiksi soittamalla ennen paikalla käymistä.

Puhelinnumero on 05 220 1056 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@kymenlaaksonjate.fi.

Tätä jäteasemaa pitää Kymenlaakson Jäte Oy.

Tällä jäteasemalla otetaan vastaan myös pieniä (alle kuutiometrin määriä) kotitalouksien kestopuumääriä. Jäteasemalla ei oteta vastaan pilaantuvaa jätettä, ajoneuvojen renkaita eikä asbestia sisältävää jätettä.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

 • Auta pisteyttämään tämä kaatopaikka asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Pirkko Westergård (Vaasan hyötykäyttöasema)
 2. katri viinikka (Ylihärmän hyötykäyttöasema)
 3. Päivi Salonen (Vesilahden jäteasema)
 4. Juho Laaksonen (Kauhavan hyötykäyttöasema)
 5. Janne Lehväkari (Keravan pienkierrätysasema)

Saman seudun kohteita

Alueet
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kaatopaikat.com pyrkii listaamaan jokaisen Suomen alueella toimivan kaatopaikan ja jäteaseman yhteystiedot. Hävittämällä jätteen kaatopaikalla voidaan säästää ympäristöä, luontoa pilaantumiselta. Ennen kaatopaikalla tai jäteasemalla käymistä kannattaa etukäteen varmistaa, että asema on avoinna.