Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 244 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Heinsuon jäteasema

Heinsuon jäteasema on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kaatopaikan esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi maanantaina 13. päivä huhtikuuta 2020.)

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

 • Nettisivut: Kaatopaikalla/jäteasemalla ei ole nettisivuja.
 • Paikkakunta:
 • Alue: Kymenlaakso
 • Osoite: Heinsuontie 136, 48400 Kotka
 • Vastaanotettavat jätetyypit: Otetaan vastaan pieniä eriä, enintään kaksi kuutiota, lajiteltua jätettä. Maksutta esimerkiksi paperi, kartonki ja ruskea pahvi, pakkauslasi, metalliromu, haketuskelpoiset oksat, puujäte, kodin vaaralliset jätteet sekä sähkölaitteet.
 • Sivua on katseltu: 20 642 kertaa

Jäteasema lopetti toimintansa lokakuussa 2019. Korvaava jäteasema avattiin marraskuussa 2019 Jumalniemeen.

Heinsuon jäteasema sijaitsee Kotkassa ja se on avoinna maanantaisin kello 10–19.30, ti–to 8–15.30 sekä perjantaisin 8–17. Juhlapyhinä (vapunaattona, juhannusaaton aattona, jouluaaton aattona ja uudenvuoden aattoon) osuvina aukiolopäivinä avoinna 9–15.

Aukiolo kannattaa varmistaa esimerkiksi soittamalla ennen paikalla käymistä.-

Puhelinnumero on 05 220 1056 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@kymenlaaksonjate.fi.

Tätä jäteasemaa pitää Kymenlaakson Jäte Oy.

Tällä jäteasemalla otetaan vastaan myös pieniä (alle kuutiometrin määriä) kotitalouksien kestopuumääriä. Jäteasemalla ei oteta vastaan pilaantuvaa jätettä, ajoneuvojen renkaita eikä asbestia sisältävää jätettä.

Aseman koordinaatit: 60.5077284,26.823302099999978. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Irmeli Höök (Sysmän lajitteluasema)
 2. Pete (Sysmän lajitteluasema)
 3. Waltteri Martelin (Sysmän lajitteluasema)
 4. Nasse-Setä (Orimattilan lajitteluasema)
 5. Häpä Jäpälä (Heinolan lajitteluasema)

Saman seudun kohteita