Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 247 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Hevossuon jäteasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Hevossuon jäteasema on avoinna ma–pe kello 7–18. Suljettu viikonloppuisin ja pyhäpäivisin, kuten jouluna. Aukioloajat tarkistettiin marraskuussa 2016.

Puhelinnumero on vaihteeseen on 02 834 11 ja jätehuollon laskutukseen 040 833 1060. Sähköpostiosoite on hevossuo@rauma.fi.

Lisätiedot

Aseman koordinaatit: 61.1466364,21.625685699999963. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Sijainti kartalla

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Hevossuon jäteasema 3.00/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

teija:

Siisti paikka. Ystävällinen henkilökunta. Jätteet pitää heittää ylöspäin, kun lavat on korkealla. Toisaalla käydessäni säkit ja lastulevyt pudotettiin lavalle “kuoppaan”, joka paljon helpompaa. Hinnoittelu vähän vaihtelee. Samanlainen kuorma henkilöauton takakopassa tuotuna maksoi peräkkäisinä päivinä eri summan. Edullista kuitenkin. Joku lauantaikin olisi hyvä päästä asemalle, kun arkina ei ehdi (tai viitsi työpäivän jälkeen enää).

  • Kirjoitettu: 22. päivä elokuuta 2013
  • Kestolinkki: #
  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jussi Hirvonen (Lassila & Tikanoja, Joutsa)
  2. Pete (Rauhalan jätekeskus)
  3. Susanna (Rauhalan jätekeskus)
  4. Pete (Lassila & Tikanoja, Joutsa)
  5. Lehtonen (Lassila & Tikanoja, Joutsa)

Saman seudun kohteita