Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 259 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Huumolan kaatopaikka

Huumolan kaatopaikka on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kaatopaikan esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi tiistaina 4. päivä kesäkuuta 2019.)

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Siikajoen kunnan Huumolan kaatopaikka suljettiin loppuvuodesta 2014.

Jätteiden vienti kaatopaikan portille on jäterikos, eli ei kannata enää viedä sinne jätteitä. Oikea jätteiden sijoitus on Oulun Ruskon kaatopaikka, jonne Siikajoen kunnan jätteet nykyisin toimitetaan.

Siikajoen kunnan kaatopaikka sijaitsi Huumolassa, Paavolan taajamasta Liminkaan päin (kantatie 86) noin kolme kilometriä.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

  1. Alpo Hirvioja (Kemiönsaaren lajitteluasema)
  2. Miikka Kossakki (Lahden jäteasema PILLERI)
  3. markku hakala (Munkkaan jätekeskus (Lohjan jätekeskus))
  4. Pete (Tarastenjärven jätteenkäsittelykeskus)
  5. Seija Alanen (Tarastenjärven jätteenkäsittelykeskus)

Saman seudun kohteita