Kaatopaikat.com — Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto.

Kohde-esittelyitä on yhteensä 258 kappaletta


Ajankohtaista: Suomen kierrätyskeskusten yhdistyksen 20-vuotisjuhlat Helsingissä (12.9.)

Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Ylivieskan jätekeskus

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Ylivieskan jätekeskus sijaitsee Vestianväylällä, eli entisellä Tuomelantiellä. Jätekeskusta ylläpitää Vestia Oy.

Avoinna ma–pe kello 8–17 sekä toukokuun ja lokakuun lauantaisin klo 8–13. Pyhäpäivisin suljettu. Ennen paikalla käymistä aukiolo kannattaa varmistaa.

Puhelinnumero on (08) 410 8700 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@vestia.fi.

Kaatopaikalle ei saa tuoda tartuntavaarallista jätettä, ajoneuvojen renkaita tai niiden silppua, räjähtävää, syövyttävää, hapettavaa tai helposti syttyvää jätettä, eikä nestemäisiä jätteitä joissa irtonaisen nesteen osuus on yli 200 litraa / kuorma. Paikalle ei voi myöskään tuoda sellaisia jätteitä, jotka vahingoittavat kaatopaikkarakenteita.

Etukäteen on ilmoitettava puhelimitse jos kaatopaikalle ollaan aikeissa tuoda asbestia, kuolleita eläimiä, isoja eriä pilaantuneita elintarvikkeita tai pilaantuneita ja/tai öljyisiä maa-aineksia.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

  • Auta pisteyttämään tämä kaatopaikka asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.
  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pirkko Westergård (Vaasan hyötykäyttöasema)
  2. katri viinikka (Ylihärmän hyötykäyttöasema)
  3. Päivi Salonen (Vesilahden jäteasema)
  4. Juho Laaksonen (Kauhavan hyötykäyttöasema)
  5. Janne Lehväkari (Keravan pienkierrätysasema)

Saman seudun kohteita

Alueet
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kaatopaikat.com pyrkii listaamaan jokaisen Suomen alueella toimivan kaatopaikan ja jäteaseman yhteystiedot. Hävittämällä jätteen kaatopaikalla voidaan säästää ympäristöä, luontoa pilaantumiselta. Ennen kaatopaikalla tai jäteasemalla käymistä kannattaa etukäteen varmistaa, että asema on avoinna.