Kaatopaikat.com — Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto.

Kohde-esittelyitä on yhteensä 259 kappaletta


Ajankohtaista: Suomen kierrätyskeskusten yhdistyksen 20-vuotisjuhlat Helsingissä (12.9.)

Tiedotteet

Maapörssistä löydät vastaanottajan täytemaalle ja täytemaata työmaalle

Julkaistiin 16. tammikuu 2013

Osoitteessa www.maaporssi.fi sijaitseva nettipalvelu auttaa muuttamaan maa-ainesten jätekustannukset tuloksi. Maapörssi on rakentajille suunniteltu työkalu, jonka avulla voi parantaa työmaan tulosta yhteistyössä kilpailijoiden kanssa. Maapörssistä löytyy vastaanottajia täytemaalle ja täytemaata työmaalle.

Maapörssi

Kirpputorit

Julkaistiin 9. lokakuu 2011

Vuosien ajan toiminut Kirppikset.info-hakemisto listaa Suomen alueella toimivat kirpputoriyritykset ja pyrkii tarjoaamaan kullakin esittelysivulla oleellisimpia tietoja yrityksestä: sen sijainnin kartalla, aukioloajat, puhelinnumeron ja myös sähköpostiosoitteen sekä valokuvia kirpputorin sisä- ja/tai ulkotiloista.

Kierrätyskeskukset Suomessa

Julkaistiin 7. lokakuu 2011

Kaatopaikka.com-hakemiston sisarsivusto Kierrätyskeskus.com toimii tämän sivuston kanssa samalla periaatteella, samalla ulkoasulla ja samalla julkaisujärjestelmällä. Molempien hakemistojen tavoitteena on auttaa käyttäjiä löytämään jätteelleen ja turhaksi käyneille esineilleen sopiva “kohtalo”. Kummassakin hakemistossa on tällä…

  • Edellinen sivu
  • Seuraava sivu

Alueet
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kaatopaikat.com pyrkii listaamaan jokaisen Suomen alueella toimivan kaatopaikan ja jäteaseman yhteystiedot. Hävittämällä jätteen kaatopaikalla voidaan säästää ympäristöä, luontoa pilaantumiselta. Ennen kaatopaikalla tai jäteasemalla käymistä kannattaa etukäteen varmistaa, että asema on avoinna.