Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 248 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Kokkolan hyötykäyttöasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Kokkolan hyötykäyttöasema sijaitsee Terminaalikadulla. Asema on avoinna maanantaisin kello 8–20, ti–pe 8–18 ja la–su 8–16.

Aseman yhteyshenkilön puhelinnumero on 050 528 4532 (Ove).

Tätä hyötykäyttöasemaa pitää Ab Ekorosk Oy:n. Sen asiakaspalvelu on tavoitettavissa numerosta (06) 781 4500 ja sähköpostiosoitteesta info@ekorosk.fi.

Hyötykäyttöasemalle voi tuoda esimerkiksi vaatteita, huonekaluja, metalliromua, pahvia ja paperia, muovia ja puujätettä, myös puutarhajätettä, rakennus- ja purkujätteitä, vaarallisia jätteitä, kuten loisteputkia, akkuja, maaleja, liuottimia, paristoja

Lisätiedot

Aseman koordinaatit: 63.8337267,23.1407709. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Sijainti kartalla

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kokkolan hyötykäyttöasema 4.00/5, yhteensä 3 arviota. 3 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

Ronja Lundqvist:

Todella hyvällä paikalla, mutta melko piilossa. Ei ole koskaan tullut suurta ruuhkaa, eikä tilannetta, jossa tavaraa ei olisi osattu lajitella oikein. Asiakaspalvelu on hyvää ja osaa työnsä.

 • Kirjoitettu: 27. päivä elokuuta 2015
 • Kestolinkki: #

p k:

Näin kesäisin näyttää teillä olevan “työntekijöitä” paljon. Vein raskasta kantojyrsinpurua 10 säkkiä Kokkolan hyötykäyttöasemalle enkä saanut kantoapua. Yksin raahasin säkkejä, joista kaksi särkyi. Kaveri tuli huutamaan, ettei saa roskata aluetta. Pyysin kärryä, johon tuli vastaus ettei ole. Viimeisille säkeille toi jonkinlaisen muovisen pesuammeen. Olen vanhempi mies ja selkävaivainen. “Ammattilaiset” varmaan väsyneitä, kun joutuvat kantaman pitkät päivät puunpalikoita roskiin….

 • Kirjoitettu: 03. päivä kesäkuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Seija Saunamäki:

Loistava paikka, helppo käydä pienenkin tavaramäärän kanssa ohimennessä.
Maksuttomuus on luxusta !

 • Kirjoitettu: 09. päivä kesäkuuta 2018
 • Kestolinkki: #
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Heka Hult (Virtain jäteasema)
 2. Tuula T (Virtain jäteasema)
 3. Tero Tenuberg (Hallin jäteasema)
 4. Jussi Hirvonen (Lassila & Tikanoja, Joutsa)
 5. Pete (Rauhalan jätekeskus)

Saman seudun kohteita