Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 245 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Kontiosuon jätekeskus

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Kontiosuon jätekeskus sijaitsee Joensuussa, ja sitä ylläpitää kuntien omistama jätehuoltoyhtiö Puhas Oy. Jätekeskus palvelee maanantaisin kello 8–19 ja ti–pe klo 8–17.

Jätekeskuksen puhelinnumero on 050 326 3528.

Jätekeskuksessa voi maksaa vain pankki- ja luottokorteilla.

Jätekeskuksen lajittelukentälle otetaan vastaan jätteitä henkilöautolla, peräkärryllä tai pakettiautolla. Jo kuormaa pakatessa hyvä lajitella valmiiksi vaatteet, paperi, kartonki, lasi, metalli, puu, energiajäte, kiviainekset, kipsi, kestopuu, sähkölaitteet, vaaralliset jätteet sekä loppujäte. Painavimmat jätteet laitetaan kuorman pohjimmaisiksi ja kevyimmät päällimmäisiksi.

Puhas Oy:n asiakaspalvelun numero on 013 318 198 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@puhas.fi.

Lisätiedot

Aseman koordinaatit: 62.5834654,29.8321196. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Sijainti kartalla

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kontiosuon jätekeskus 1.50/5, yhteensä 6 arviota. 10 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

Timo Kuuluvainen:

hinnat jättestä ylisuuret
aukioloajat todella hanurista vedettyjä

 • Kirjoitettu: 08. päivä toukokuuta 2012
 • Kestolinkki: #

Timo Kuuluvainen:

hinnat jätteistä ylisuuret
aukioloajat todella hanurista vedettyjä

 • Kirjoitettu: 08. päivä toukokuuta 2012
 • Kestolinkki: #

jaska jokunen:

Tämä teidän järjestelmä on todella pielessä.

1. Puutarhajäte joka hyötyjätettä energiaksi tai mullaksi ja myytävissä rahastetaan nyt aivan käsittämättömillä hinnoilla. Aiemmin otettiin vastaan ilman maksua. Tämä varmisti kierrätyksen nyt nämä menevät enenevässä määrin luontoon….

2. henkilökuntanne turhan tärkeää… asenne on “mitä vähemmän valtaa sitä tarkemmin se käytetään…” Ei tietokaan asiakaspalvelusta ja sen vaatimasta asenteesta.

3. käytännöt kontiosuon asemalla aivan käsittämättömät, miksi eri pisteitä eri autoille ihan ihmeelliset. Itse vein pa-autoksi rekisteröidyllä farmarilla oksia, oli maksettava toiseen pisteeseen kuin edellä ajava pakettiauto joka vei käryillä täsmälleen samanlaista oksakuormaa… kyllä on systeemit laitettu Onnistu vain insinööreiltä tuommoisten järjestelmien suunnittelu

4. puutarhajätteitä otetaan vastaan lauantaisin vasta 11.5 lähtien silloin on puutarhat jo haravoitu ja jätteet toimiteltu ympäristön metsäautoteiden varteen…

Jatkakaa vain samalla linjalla niin kyllä maailma pelastuu…kiitti vaan ja kivat tielle Puhas Oy

 • Kirjoitettu: 04. päivä toukokuuta 2013
 • Kestolinkki: #

Kari:

Palvelu oli ystävällistä kuten aina, eikä puutarhajätekuorman hinta ainakaan ole viennin este.

 • Kirjoitettu: 10. päivä toukokuuta 2013
 • Kestolinkki: #

Tuomo , Eno-Warkaus:

Palvelu OK.Kierrätyksen Tehokkuus huipussa.6 vuotta sitten viimeksi kaatopaikalla käyneenä uskomaton muutos,ennen kaikki vaan penkalta alas ja Tanalla yli.Mutta kulmasohvasta perävaunun hinta oli kova 30 e.

 • Kirjoitettu: 02. päivä lokakuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Jari Muje:

Lauantaina suljettu. Ihan käsittämätöntä skeidaa. Ei palvele kuluttajaa ei sitten millään.

 • Kirjoitettu: 14. päivä toukokuuta 2016
 • Kestolinkki: #

Kettuntunut:

Kettusetko täällä firmaansa kehuu?!
Aivan käsittämätöntä nyhtää 30€ vuodessa pakollista jätemaksua ihmisiltä, jotka eivät jumalauta käy mökillä edes joka vuosi. Mitä urpoilua rakennuttaa tämmönen laitos jos joutuu alkaa rosvoamaan ihmisiltä sen ylläpito sopimuksella minkä palvelun tuottajaa ei itse voi edes valita?

Tämä on erittäin törkeää ja aivan armasti laitonta rosvousta ihmisiltä.

Jos menen mökille, tuon koko viikon ruoat mieluummin vaikka kotikunnastani, kun antaisin senttiäkään rahoistani tämmösille rohmuille kunnassa.

 • Kirjoitettu: 14. päivä marraskuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Kari:

Sama peräkärry kuorma maksaa tyhjällä pakettiautolla tuplahinnan vs henkilöauto. On melko omituiset säännöt. Asiakaspalvelusta voi saada sitten toisenlaiset ohjeet. Pakettiauto asiakkaaseen ei luoteta ja henkilökunta ei viitsi persettä penkistä irrottaa ja käydä paku tyhjäksi toteamassa. Ymmärtäisin täysin jos pakussakin tavaraa jotka jää jäteasemalle. Puhas Oy asettaa kotitaloudet, joissa on vain pakettiauto eriarvoiseen asemaan. Uskomatonta!!

 • Kirjoitettu: 12. päivä kesäkuuta 2018
 • Kestolinkki: #

Jari:

Voihan stna. Ei mitään rajaa ahneudella. Pieni kärri pääosin puuta ja jonkin verran rauta romua. Ennen jo 30€ ihan Maks summa tuosta jäte määrästä ja nyt puhdas Oy mafia korottanut hintoja. Hieman vajaa 78€ puukuormasta prkl stns. Toivon puhdas Oy mafialle ihan paskaa loppuelämää. PS. Romut menee kuoppaan tästä edes

 • Kirjoitettu: 19. päivä heinäkuuta 2021
 • Kestolinkki: #

Miihkali Kossakki:

Voi voi, vali vali. Muutama risu vaan. Opettele vitun urpå kirjoittamaan yhdyssanat. Vituttaa tuollaiset vitun urpåt moukurapäät. Vedä naru kaulaan ja hyppää. Se voi olla terve vaihtoehto.

 • Kirjoitettu: 20. päivä heinäkuuta 2021
 • Kestolinkki: #
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Pentti Nieksén (Kuhmoisten Antinkorven jäteasema (vanha kaatopaikka))
 2. Pete (Kuhmoisten Antinkorven jäteasema (vanha kaatopaikka))
 3. Eve (Kuhmoisten Antinkorven jäteasema (vanha kaatopaikka))
 4. Irmeli Höök (Sysmän lajitteluasema)
 5. Pete (Sysmän lajitteluasema)

Saman seudun kohteita