Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 242 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Pudasjärven siirtokuormausasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Pudasjärven siirtokuormausasema on avoinna perjantaisin kello 14–18 ja lauantaisin 10–14. (Talvisaikaan suljettu lauantaisin.) Jäteasema ottaa vastaan kotitalouksien suurikokoiset sekajätteet, kuten rikkinäiset huonekalut, myös pienet määrät rakennusjätettä.

Aseman urakoitsija on Oulun 4H-yhdistys. Sen puhelinnumero on 0400 719 072, mutta soittoja odotetaan vain aseman aukioloaikana.

Tämän jäteaseman omistaja on Oulun Jätehuolto Oy. Sen asiakaspalvelu on tavoitettavissa ma–pe kello 8–16 puhelinnumerosta (08) 5584 0010.

Vaikka Oulun Jätehuollolla on lukuisia jäteasemia, toivotaan tilojen rajallisuuden vuoksi henkilöasiakkaiden toimittavan seka- ja rakennusjätekuormat pääsääntöisesti Ruskon jätekeskukseen. Pudasjärvellä kotitaloudet voivat viedä seka- ja rakennusjätteet siirtokuormausasemalle.

Aseman koordinaatit: 65.3992044,27.121696. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jouko Vilkman (Keravan pienkierrätysasema)
  2. PEKKA PAUKKERI (Kempeleen lajitteluasema)
  3. Miihkali Kossakki (Topinojan jätekeskus)
  4. Miikka Kossakki (Hangon jäteasema)
  5. Miihkali Kossakki (Oravakorven pienjäteasema)

Saman seudun kohteita