Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 259 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Riikinnevan jätelaitos

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

 • Nettisivut: http://www.keskisavonjatehuolto.fi/riikinnevan-jatelaitos/
 • Paikkakunta:
 • Alue: Pohjois-Savo
 • Osoite: Riikinnevantie 153, 79130 Leppävirta
 • Vastaanotettavat jätetyypit: hyötyjäte, vaarallinen jäte, sähkö- ja elektroniikkalaitteet, haravointijätteet, ajoneuvojen renkaat ja vanteet, painekyllästetty puu, puutavara, autonromut, pienkuormallisia puhdasta betoni-, tiili- ja kaakelijätettä
 • Sivua on katseltu: 16 637 kertaa

Riikinnevan jätekeskus, eli uudemmalta nimeltään Riikinnevan jätelaitos, sijaitsee Leppävirralla. Jätelaitos on avoinna maanantaisin kello 8–19 sekä ti–pe klo 8–16. Juhlapyhien aattoina laitos suljetaan kello 14. Puhelinnumero on 017 558 1307 ja sähköpostiosoite jatehuolto@varkaus.fi.

Aseman koordinaatit: 62.3739993,27.7497367. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Aulis Hautamäki (Vähänkyrön hyötykäyttöasema)
 2. Vilho Rissanen (Juankosken lajitteluasema)
 3. Mika Erkki Tapani Lipponen (Oravakorven pienjäteasema)
 4. Liisa (Vaalan lajitteluasema)
 5. Rami (Vaalan lajitteluasema)

Saman seudun kohteita