Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 248 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Someron jäteasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Someron jäteasema sijaitsee Salontiellä, jätevedenpuhdistamolla. Avoinna maanantaisin kello 12–18, keskiviikkoisin 12–18 ja perjantaisin 8–14. Touko–syyskuussa kuukauden ensimmäisinä lauantaina avoinna kello 9–13.

Puhelinnumero on 050 586 7878 ja sähköpostiosoite somero@lhj.fi.

Asemalla otetaan vastaan pienkuormia — jätettä voi siis tuoda henkilöautolla, peräkärryllä ja pakettiautolla. Asemalle saavuttaessa on syytä ilmoittautua asemanhoitajalle, jonne voi tarvittaessa suorittaa maksun käteisellä.

Lisätiedot

Aseman koordinaatit: 60.6106051,23.5161489. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Sijainti kartalla

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Someron jäteasema 4.00/5, yhteensä 4 arviota. 4 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

Markus Sinkkonen:

Hyvä palvelu, siisti asema.

 • Kirjoitettu: 02. päivä huhtikuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Tuula Grön:

Jäteasema muuten hyvä mutta meille aukiolo ajat vähän hassuja ei sovi ja mielestämme somerolaisille pitäisi kaikki olla ilmaista koska asuminen ym.on niin kallista kaikki aina.

 • Kirjoitettu: 24. päivä maaliskuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Kari Antero Tuhnu-Petälä:

Se on vähän voi voi jos ei aukioloajat sovi. Pitäskö ne olla pelkästään joidenkin toiveiden mukaan auki? Ja miten kauan kuvitellaan jäteaseman toimivan, jos se vastaanottaa ilmaiseksi ja tekee tappiota? Vitun urpot!

 • Kirjoitettu: 28. päivä maaliskuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Pentti Kujala:

En ole huomannut juhannuksen aikataulua, onko siis auki myös perjantaina juhannus aattona? Olemme jo vuosia saaneet hyvää palvelua teiltä! Ei mitään valittamista.

 • Kirjoitettu: 21. päivä kesäkuuta 2017
 • Kestolinkki: #
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Heka Hult (Virtain jäteasema)
 2. Tuula T (Virtain jäteasema)
 3. Tero Tenuberg (Hallin jäteasema)
 4. Jussi Hirvonen (Lassila & Tikanoja, Joutsa)
 5. Pete (Rauhalan jätekeskus)

Saman seudun kohteita