Kaatopaikat.com — Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto.

Kohde-esittelyitä on yhteensä 259 kappaletta


Ajankohtaista: Suomen kierrätyskeskusten yhdistyksen 20-vuotisjuhlat Helsingissä (12.9.)

Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Akaan jäteasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

 • Nettisivut: http://www.lhj.fi/kotitaloudet/jateasemat/jateasemat-749158052/#akaa…
 • Paikkakunta:
 • Alue: Pirkanmaa
 • Osoite: Hämeentie 521, 37800 Toijala, Akaa
 • Vastaanotettavat jätetyypit: Esimerkiksi hyötyjäte, energiajäte, sekajäte, haravointijäte, risut ja oksat, sähkö- ja elektroniikkalaitteet, kyllästetty puu sekä vaaralliset jätteet.
 • Sivua on katseltu: 18 668 kertaa

Akaan jäteasema sijaitsee Toijalassa, Hirsikankaalla. Avoinna ma–pe kello 10–18. Lisäksi touko–syyskuun aikana kuukauden ensimmäisinä lauantaina 9–13.

Puhelinnumero on (03) 542 2851 ja sähköpostiosoite akaa@lhj.fi.

Akaan jäteasemalla vastaanotetaan siirtolavakuormia sekä pienkuormia henkilöautolla, peräkärryllä ja pakettiautolla. Asemalle saavuttaessa on syytä ilmoittautua asemanhoitajalle, jonne voi tarvittaessa suorittaa maksun käteisellä tai pankkikortilla.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Akaan jäteasema 1.33/5, yhteensä 3 arviota. 3 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

Pauli Koskinen:

Asema on hyvin toimiva, mutta minua ihmetytti tänään 23.8.2017 viedessäni sinne 5kpl ulkorenkaita (peräkärry ja mopo), että niistä otettiin jätteenkäsittelymaksu, vaikka niistä on maksettu aikanaanj kierrätysmaksut.?

 • Kirjoitettu: 23. päivä elokuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Pauli Koskinen:

Hyvin toimiva, mutta minua ihmetytti että tänään sinne viedessäni 5kpl ulkorenkaita ilman vanteita (peräkärry ja mopo), niistä otettiin jätteenkäsittelymaksu, vaikka renkaista on aikanaan maksettu kierrätysmaksu.

 • Kirjoitettu: 23. päivä elokuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Najji Lahcen:

Paras palvelu Akaassa:)

 • Kirjoitettu: 13. päivä toukokuuta 2018
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään tämä kaatopaikka asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Agullana José-Louis (Vehmersalmen lajitteluasema)
 2. Jukka (Keravan pienkierrätysasema)
 3. Sari (Auranmaan lajitteluasema)
 4. Pirkko Westergård (Vaasan hyötykäyttöasema)
 5. katri viinikka (Ylihärmän hyötykäyttöasema)

Saman seudun kohteita

Alueet
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kaatopaikat.com pyrkii listaamaan jokaisen Suomen alueella toimivan kaatopaikan ja jäteaseman yhteystiedot. Hävittämällä jätteen kaatopaikalla voidaan säästää ympäristöä, luontoa pilaantumiselta. Ennen kaatopaikalla tai jäteasemalla käymistä kannattaa etukäteen varmistaa, että asema on avoinna.