Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 259 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Alakorkalon jäteasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Alakorkalon jäteasema sijaitsee Rovaniemellä, osoitteessa Betonitie 1. Sitä hoitaa Napapiirin Residuum Oy. Kun jäteasemalle saavutaan, on vaaka tienhaaran vasemmalla puolen ja Ekokieppi edessä päin.

Vaa’an puhelinnumero aukioloaikoina on 020 712 0232. Tätä jäteasemaa hoitaa Seppo Asumaa, jonka puhelinnumero on 020 734 0191.

On syytä huomioida, että jäteasema on suljettu arkipyhinä ja aattoina. Ajan tasalla olevat aukiolotiedot löytyvät Residuumin nettisivuilta.

Aseman koordinaatit: 66.4868978,25.6416751. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

  1. Miikka Kossakki (Lahden jäteasema PILLERI)
  2. markku hakala (Munkkaan jätekeskus (Lohjan jätekeskus))
  3. Pete (Tarastenjärven jätteenkäsittelykeskus)
  4. Seija Alanen (Tarastenjärven jätteenkäsittelykeskus)
  5. Antero Vanhala (Ylihärmän hyötykäyttöasema)

Saman seudun kohteita