Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 248 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Jätekeskus Jäkälä

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Jätekeskus Jäkälä sijaitsee Torniossa. Avoinna ma–pe kello 7–18. Viikonloppuisin suljettu. Ennen paikalla käymistä aukiolo kannattaa varmistaa esimerkiksi Jäkälän nettisivuilta tai soittamalla neuvontaan. Jätekeskusta ylläpitää Perämeren Jätehuolto Oy. Jäkälä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Tornion keskustasta.

Jätekeskuksen puhelinnumero on 0400 181 456 ja neuvonnan numero 0400 777 401. Laskutuksen numero on 040 548 9162. Lisäksi puhelinnumero jätekeskuksen valvomoon on 0400 181 456.

Lisätiedot

 • Nettisivut: http://www.peramerenjatehuolto.fi/palvelupisteet/jatekeskus-jakala/
 • Paikkakunta:
 • Alue: Lappi
 • Osoite: Kalkkimaantie 614, 95480 Tornio
 • Vastaanotettavat jätetyypit: Esim. kyllästetty puu, levyjäte, poltettava/lajiteltava jäte, pahvi, kaatopaikkajäte, metalliromu, kylmälaitteet, televisiot, radiot, videot, tietokoneet, tulostimet, pesukoneet, mikrot, pölynimurit, liesituulettimet ja vaaralliset jätteet

Aseman koordinaatit: 65.900464,24.375095399999964. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Sijainti kartalla

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Jätekeskus Jäkälä 0.00/5, yhteensä 1 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

Mika Tissari :

Aika luokatonta toimintaa. Jos oikeasti työssäkäyvä haluaa jätteitä hävittää niin Ouluun pitää ajaa. Holstinharju olisi saanut jäädä toimintaan.

 • Kirjoitettu: 10. päivä kesäkuuta 2016
 • Kestolinkki: #

Ali Bökäle:

Hyva palvelu. Mina tykaan. Kela maksaa jäte.

 • Kirjoitettu: 30. päivä kesäkuuta 2022
 • Kestolinkki: #
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Heka Hult (Virtain jäteasema)
 2. Tuula T (Virtain jäteasema)
 3. Tero Tenuberg (Hallin jäteasema)
 4. Jussi Hirvonen (Lassila & Tikanoja, Joutsa)
 5. Pete (Rauhalan jätekeskus)

Saman seudun kohteita