Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 245 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Kapulan jätteidenkäsittelyalue

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Kapulan jätteidenkäsittelyalue sijaitsee Hyvinkäällä Kapulasillantie 2:ssa — Uudenmaan ja Kanta-Hämeen rajalla. Avoinna ma–pe kello 7–19 ja arkipyhien aattoina 7–17. Toukokuussa ja lokakuussa on avoinna myös lauantaisin kello 9–14.

Puhelinnumero on 075 753 0000, jossa neuvotaan aukiolo-, ajo-ohje- ja hintatiedusteluihin. Puhelinnumerossa vastataan arkisin kello 8–15.

Ennen paikalla käymistä aukioloajat kannattaa tarkistaa soittamalla tai ottaa muuten yhteyttä Kapulan jätteidenkäsittelyalueesta vastaavaan Kiertokapulaan.

Maksuvälineiksi Kapulan jätteidenkäsittelyalueella käyvät Visa Electron sekä yleisimmät luotto- ja pankkikortit, mutta käteinen ei käy maksuvälineeksi.

Lisätiedot

 • Nettisivut: https://www.kiertokapula.fi/jatteiden-vastaanotto/jatteidenkasittely…
 • Paikkakunta:
 • Alue: Uusimaa
 • Osoite: Kapulasillantie 2, 05880 Hyvinkää
 • Vastaanotettavat jätetyypit: Seka-, rakennus- , energia- ja biojäte, metalli, lasi, puu, risut, kartonki/pahvi, betoni, tiili, asfaltti, autonrenkaat (vanteellisetkin), SER-romu, romuautot, kannot, pienet asbestikuormat, pienet puhtaat maaerät, vaarallinen jäte (ei räjähtävä eikä sät

Aseman koordinaatit: 60.662581,24.8016502. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Sijainti kartalla

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Pentti Nieksén (Kuhmoisten Antinkorven jäteasema (vanha kaatopaikka))
 2. Pete (Kuhmoisten Antinkorven jäteasema (vanha kaatopaikka))
 3. Eve (Kuhmoisten Antinkorven jäteasema (vanha kaatopaikka))
 4. Irmeli Höök (Sysmän lajitteluasema)
 5. Pete (Sysmän lajitteluasema)

Saman seudun kohteita