Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 245 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Karanojan jätteidenkäsittelyalue

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Karanojan jätteidenkäsittelyalue sijaitsee Hämeenlinnassa. Avoinna ma–pe kello 7–19 ja arkipyhien aattoina 7–17. Toukokuussa ja lokakuussa avoinna myös lauantaisin kello 9–14.

Aukioloajoissa on poikkeuksia: koronaviruksen takia Karanoja ei ole avoinna toukokuun 2020 lauantaisin. Lisäksi: avoinna arkipyhien aattoina, sekä joulu- ja juhannusaaton aattoina kello 7–17.

Puhelinnumero on 075 753 0000, jossa neuvotaan aukiolo-, ajo-ohje- ja hintatiedusteluihin. Puhelinnumerossa palvellaan arkisin kello 8–15.

Maksuvälineiksi käyvät Visa Electron sekä yleisimmät luotto- tai pankkikortit. Käteinen ei käy maksuvälineenä.

Lisätiedot

 • Nettisivut: https://www.kiertokapula.fi/palvelut/jatteiden-vastaanotto/jatteiden…
 • Paikkakunta:
 • Alue: Kanta-Häme
 • Osoite: Karanojantie 145, 13430 Hämeenlinna
 • Vastaanotettavat jätetyypit: Esim. sekajäte, rakennusjäte, energiajäte, biojäte, metalli, lasi, puhdas puu, purkupuu, risut ja haravointijäte, kyllästetty puu, kartonki ja pahvi, betoni, tiili, asvaltti, autojen renkaat (myös vanteelliset), SER-romu, romuautot, eläinjäte, asbesti, pi

Aseman koordinaatit: 60.9428409,24.4810447. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Sijainti kartalla

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Karanojan jätteidenkäsittelyalue 3.00/5, yhteensä 2 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

Elina Latvala:

Huono. Mennessä ei ole mitään tietoa kuinka paljon kuorma tulee maksamaan. Sisään ajaessa opasteet ovat huonot, minne päin mikäkin kuorma pitäisi viedä. Myös lavoilla olevat opasteet ovat huonot, mitä tavaraa sille lavalle kerätään. Rampeille, missä tavarat puretaan lavoille, joutuu odottamaan. Sinne mahtuu max 2 autoa kerralla ja sitten puikkelehditaan autojen välissä tavaraa oikealle lavalle ja varotaan ettei osuta autoon. Siinä työssä olevat miehet istuvat, katsovat vierestä ja polttavat tupakkaa. Kävivät kyllä vilasemassa mitä oli peräkärryssä, mutta ei puhettakaan, että olisivat auttaneet, palvelleet näin hyvin ja tehneet odottajien ajan lyhyemmäksi. Ei niin ei. Yksin heittelin koko peräkärryn tyhjäksi työntekijöiden seuratessa sivusta. Kaiken tämän lisäksi alue on vielä todella epäsiisti. Lasia, roskaa, muovia, tavaroita ympäri kaikkia piha-alueita, vaikka matkaa niiden oikealle paikalle viemiseksi ei ole paljoa. Alue on niin törkyinen, että siellä ei ole mukava asioida. Vaikka kyse on kaatopaikasta, on jokaiselle tavaralle silti oma paikkansa ja se ei ole luonto ympäri sitä aluetta. Suosittelen karanojan kaatopaikan väelle pikaista opintomatkaa lahden kujalan kaatopaikalle ja kierrätyspisteeseen. Taidan ensi kerralla ajaa roskani sinne. Teillä on niin valtavasti tekemistä päästäksenne edes tasolle 3. Tasolle 5 päästäksenne, koko toiminta pitäisi muuttaa. Suosittelen pikaisesti laittamaan työntekijänne töihin edes alueen siisteyden parantamiseksi. Teillä on kamala vierailla.

 • Kirjoitettu: 15. päivä toukokuuta 2013
 • Kestolinkki: #

Merja Kurjenmäki:

Käyn aina silloin tällöin viemässä kuormia kaatopaikalle.
Palvelu on todella ystävällistä.
Pääsin heti rampille ja samassa ystävällinen mies tuli ulos kopista ja tyhjensi kanssani koko peräkärryn ja neuvoi, mihin mitäkin laitetaan. Mielestäni alue ei ole törkyinen ja kyltit ovat selvät.
Suosittelen lämpimästi

 • Kirjoitettu: 11. päivä toukokuuta 2017
 • Kestolinkki: #
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Pentti Nieksén (Kuhmoisten Antinkorven jäteasema (vanha kaatopaikka))
 2. Pete (Kuhmoisten Antinkorven jäteasema (vanha kaatopaikka))
 3. Eve (Kuhmoisten Antinkorven jäteasema (vanha kaatopaikka))
 4. Irmeli Höök (Sysmän lajitteluasema)
 5. Pete (Sysmän lajitteluasema)

Saman seudun kohteita