Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 247 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Kontiosuon jätekeskus

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Kontiosuon jätekeskus sijaitsee Joensuussa, ja sitä ylläpitää kuntien omistama jätehuoltoyhtiö Puhas Oy. Jätekeskus palvelee lähinnä raskasta liikennettä arkisin ma–pe klo 8–16. Jätekeskuksessa otetaan vastaan myös yritysten vaarallisia jätteitä sekä sähkölaitteita. Jätekeskuksessa on lisäksi myytävänä jäteastioita ja kompostoreita. Sieltä voi vuokrata myös peräkärryn tai varata vaihtolavan puutarha-, remontti- tai rakennusjätteelle.

Jätekeskuksen puhelinnumero on 050 326 3528. Lisätietoja Kontiosuon jäteasemasta: www.puhas.fi/jatteen-vastaanotto/kontiosuon-jatekeskus.html

Yksityisten ja yritysten henkilöautolla, peräkärryllä tai pakettiautolla tuotavat jätekuormat otetaan vastaan Kontiokaaren itsepalveluasemalle, joka sijaitsee jätekeskukseen menevän tien varressa. Kontiokaaren itsepalveluasema on avoinna joka päivä klo 6–22.

Kotitalouksien vaaralliset jätteet ja sähkölaitteet otetaan Kontiokaareen maksutta vain ma–pe klo 8–16. Jos Kontiokaareen menevässä kuormassa on sähkölaitteita, vaarallisia jätteitä tai muita maksuttomia jätteitä, kuten metallia, lasi- ja kartonkipakkauksia, paperia tai käyttökelpoisia tekstiilejä, vie ne ensin vaarallisten jätteiden kentälle ennen kuin menet itsepalvelupäätteelle. Kontiokaaressa maksu hoituu pankki- tai luottokortilla, ja asiakkaaksi voi rekisteröityä etukäteen. Lisätietoja Kontiokaaren itsepalveluasemasta: www.puhas.fi/jatteen-vastaanotto/kontiokaari-itsepalveluasema.html

Puhas Oy:n asiakaspalvelun numero on 013 318 198 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@puhas.fi.

Lisätiedot

Aseman koordinaatit: 62.5834654,29.8321196. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Sijainti kartalla

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

  1. Aki Kyllönen (Kortesjärven hyötykäyttöasema)
  2. Pentti Nieksén (Kuhmoisten Antinkorven jäteasema (vanha kaatopaikka))
  3. Pete (Kuhmoisten Antinkorven jäteasema (vanha kaatopaikka))
  4. Eve (Kuhmoisten Antinkorven jäteasema (vanha kaatopaikka))
  5. Irmeli Höök (Sysmän lajitteluasema)

Saman seudun kohteita