Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 270 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Kuhmalahden jäteasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

 • Nettisivut: https://pjhoy.fi/jäteasema/kangasala-kuhmalahti/
 • Paikkakunta:
 • Alue: Pirkanmaa
 • Osoite: Taidetie 6, 36810 Kangasala
 • Vastaanotettavat jätetyypit: isot jätteet, kartonkipakkaukset, lasipakkaukset, metalli, paperi, puujäte, rakennus- ja remonttijäte, renkaat, sekajäte, sähkölaitteet, sekä vaarallinen jäte
 • Sivua on katseltu: 2 519 kertaa

Kuhmalahden jäteasema on avoinna lauantaisin kello 10–14. Lisäksi kesäisin päivämäärien 1.5.–31.8. välisenä aikana myös keskiviikkoisin kello 15–19.

Maksutavaksi käy pankki- ja luottokortti tai lasku, mutta laskulla maksettaessa on oltava mukana henkilöllisyystodistus.

Tätä jäteasemaa pitää Pirkanmaan Jätehuolto Oy. Asiakaspalvelu, joka on avoinna arkisin kello 9–15, on tavoitettavissa sähköpostitse (asiakaspalvelu@pjhoy.fi), ja puhelimitse numerosta 03 240 5110.

Asemalle saa tuoda kerrallaan enintään kaksi kuutiometriä jätettä.

Aseman koordinaatit: 61.5064723,24.5569912. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Pete (Tarastenjärven jätteenkäsittelykeskus)
 2. Seija Alanen (Tarastenjärven jätteenkäsittelykeskus)
 3. Antero Vanhala (Ylihärmän hyötykäyttöasema)
 4. Pete (Lahden jäteasema PILLERI)
 5. eero ahonen (Lahden jäteasema PILLERI)

Saman seudun kohteita