Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 259 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Kurun jäteasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

 • Nettisivut: https://pjhoy.fi/jäteasema/kurun-jateasema/
 • Paikkakunta:
 • Alue: Pirkanmaa
 • Osoite: Sääksinnokantie 91, 34300 Ylöjärvi
 • Vastaanotettavat jätetyypit: isot jätteet, kartonkipakkaukset, lasipakkaukset, paperi, puujäte, rakennus- ja remonttijäte, renkaat, sekajäte, sähkölaitteet, sekä vaarallinen jäte
 • Sivua on katseltu: 3 317 kertaa

Kurun jäteasema on avoinna lauantaisin kello 10–14 ja kesäisin (päivämäärien 1.5.–30.9. välillä) myös tiistaisin kello 14–18. Asemalle saa tuoda kerrallaan enintään 4 m3 jätekuormia.

Maksutavaksi käy pankki- ja luottokortti tai lasku, mutta laskulla maksettaessa on oltava mukana henkilöllisyystodistus.

Tätä jäteasemaa pitää Pirkanmaan Jätehuolto Oy. Asiakaspalvelu, joka on avoinna arkisin kello 9–15, on tavoitettavissa sähköpostitse (asiakaspalvelu@pjhoy.fi), ja puhelimitse numerosta 03 240 5110.

Aseman koordinaatit: 61.8775573,23.7414438. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Miikka Kossakki (Lahden jäteasema PILLERI)
 2. markku hakala (Munkkaan jätekeskus (Lohjan jätekeskus))
 3. Pete (Tarastenjärven jätteenkäsittelykeskus)
 4. Seija Alanen (Tarastenjärven jätteenkäsittelykeskus)
 5. Antero Vanhala (Ylihärmän hyötykäyttöasema)

Saman seudun kohteita