Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 258 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Kuusiselän kaatopaikka

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

EU:n pohjoisin kaatopaikka, Kuusiselän kaatopaikka, toimii Rovaniemellä ja se on avoinna arkikeskiviikkoisin ja -torstaisin kello 9–15.

Asemaa pitää Napapiirin Residuum Oy.

Kaatopaikan hoitajan numero on 020 734 0193 (Arto). Lisäksi kotitalouksien käytettävissä on jäteneuvonta numerossa 0800 120 230 (arkisin klo 9–15). Napapiirin Residuumin asiakaspalvelun puhelinnumero on 020 712 0230 (arkisin klo 9–15).

Ajankohtaista: 1.4.2020 lähtien ei Kuusiselän kaatopaikalle voi tuoda biojätettä, vaan sitä vastaanotetaan Alakorkalossa sijaitsevassa Kierrätyspuisto Residuumissa.

Aseman koordinaatit: 66.367364,25.827093. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

  1. Miihkali Kossakki (Topinojan jätekeskus)
  2. Miikka Kossakki (Hangon jäteasema)
  3. Miihkali Kossakki (Oravakorven pienjäteasema)
  4. Miihkali Kossakki (Juankosken lajitteluasema)
  5. Miihkali Kossakki (Vähänkyrön hyötykäyttöasema)

Saman seudun kohteita