Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 243 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Metsä-Tuomelan jäteasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Metsä-Tuomelan jäteasema toimii Nurmijärvellä. Asemalle voi tuoda jätteitä arkisin kello 7.30–17.15, sekä arkipyhien aattoina klo 7.30–15.45. Puhelinnumero on (09) 2500 2315. Kuorma-autot ohjataan läjitysalueelle kuorman tyhjennystä varten. Henkilöautolla, pakettiautolla tai peräkärryllä tai muulla kevyellä kuljetusvälineellä saapuvat ohjataan keräyslavoille (sekajäte, metalli, puu). Ennen paikalla käymistä aukiolo kannattaa varmistaa vaikkapa soittamalla.

Aseman koordinaatit: 60.4690028,24.7412006. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Metsä-Tuomelan jäteasema 2.67/5, yhteensä 3 arviota. 4 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

Kari Ariluoma:

Miksi Metsä-Tuomelan jäteasema ei kerää energiajaetta. Jos asiakkaat tuovat itse lajiteltua polttokelpoisia muoveja ja muuta joita ei muuten hyödynnetä. Kotitalouksista tulee paljon erilaisia muovipurkkeja ja vanhoja risaisia vaatteita jotka voi laittaa energiajakeeseen.Nyt Metsä-Tuomelassa nämä kaikki haudataan kaatopikalle.

 • Kirjoitettu: 11. päivä syyskuuta 2013
 • Kestolinkki: #

Katri Henriksson:

Aina erittäin hyvä palvelu, jätteiden tuonti tehty helpoksi sekä hinnat kohdallaan. Ainoa miinus, joka alentaa pisteitä on, ettei ole viikonloppuaukioloa, ja arkisin voisi olla edes yksi ilta, jolloin olisi auki pitempään, esim. klo 20:een.

 • Kirjoitettu: 14. päivä heinäkuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Ari:

Hyvät järjestelyt, ohjeistus voisi olla selkeämpi

 • Kirjoitettu: 18. päivä tammikuuta 2016
 • Kestolinkki: #

Sumilainen:

Kas niin.

 • Kirjoitettu: 23. päivä syyskuuta 2021
 • Kestolinkki: #
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Tapio Madagaskarilainen (Vihdin jäteasema)
 2. Vesku Hänninen (Ylihärmän hyötykäyttöasema)
 3. Kari Antero Tuhnupetälä (Jalasjärven jäteasema)
 4. Kokkonen (Ylihärmän hyötykäyttöasema)
 5. Miikka Kossakki (Jurvan hyötykäyttöasema)

Saman seudun kohteita