Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 245 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Minimossen

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Vaasassa sijaitseva Kierrätysgalleria Minimossen on avoinna maanantaisin kello 10–17, ti–to 10–17.30, perjantaisin 10–17 ja lauantaisin 11–15. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 010 320 7686.

Käytäessä asemalla on syytä pitää mukana asiakaskortti. Siihen saa vuodessa kuusi ilmaista käyntiä per kotitalous, ja kaksi ilmaista käyntiä per vapaa-ajan asunto.

Minimossenia pitää Ab Stormossen Oy. Sen asiakaspalvelun puhelinnumero on 010 320 7600 ja sähköpostiosoite info@stormossen.fi.

Lisätiedot

 • Nettisivut: https://www.stormossen.fi/minimossen/
 • Paikkakunta:
 • Alue: Pohjanmaa
 • Osoite: Muurahaistie 1, 65230 Vaasa
 • Vastaanotettavat jätetyypit: esim. poltettava jäte, muovi-, lasi- ja kartonkipakkaukset, metalli, paperi, keramiikka, kaakelit, ikkunalasi, pienet sähkölaitteet

Aseman koordinaatit: 63.1243489,21.5999824. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Sijainti kartalla

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Pentti Nieksén (Kuhmoisten Antinkorven jäteasema (vanha kaatopaikka))
 2. Pete (Kuhmoisten Antinkorven jäteasema (vanha kaatopaikka))
 3. Eve (Kuhmoisten Antinkorven jäteasema (vanha kaatopaikka))
 4. Irmeli Höök (Sysmän lajitteluasema)
 5. Pete (Sysmän lajitteluasema)

Saman seudun kohteita