Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 244 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Minimossen

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

 • Nettisivut: https://www.stormossen.fi/minimossen/
 • Paikkakunta:
 • Alue: Pohjanmaa
 • Osoite: Muurahaistie 1, 65230 Vaasa
 • Vastaanotettavat jätetyypit: esim. poltettava jäte, muovi-, lasi- ja kartonkipakkaukset, metalli, paperi, keramiikka, kaakelit, ikkunalasi, pienet sähkölaitteet
 • Sivua on katseltu: 1 498 kertaa

Vaasassa sijaitseva Kierrätysgalleria Minimossen on avoinna ti–pe kello 10–18 ja lauantaisin 11–15. Suljettu sunnuntaisin ja maanantaisin.

Puhelinnumero on 010 320 7686.

Käytäessä asemalla on syytä pitää mukana asiakaskortti. Siihen saa vuodessa kuusi ilmaista käyntiä per kotitalous, ja kaksi ilmaista käyntiä per vapaa-ajan asunto.

Minimossenia pitää Ab Stormossen Oy. Sen asiakaspalvelun puhelinnumero on 010 320 7600 ja sähköpostiosoite info@stormossen.fi.

Aseman koordinaatit: 63.1243489,21.5999824. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Harmaa partainen mies (Lassila & Tikanoja, Äänekoski)
 2. Marko Vanhanen (Lassila & Tikanoja, Äänekoski)
 3. Pasi Jaakkola (Lieksan Pikkukukko-lajitteluasema)
 4. pekka havukoski (Lieksan Pikkukukko-lajitteluasema)
 5. Marko Vanhanen (Lieksan Pikkukukko-lajitteluasema)

Saman seudun kohteita