Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 247 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Sipoon jäteasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Sipoossa, osoitteessa Ampumaradantie 3 (Skjutbanevägen 3), sijaitsevan Mömossenin jäteaseman puhelinnumero on 020 637 7085.

Jäteasema on suljettu pyhäpäivinä. Asema palvelee aattoina normaalien aikataulujen mukaan. Ajan tasalla olevista aukioloissa kerrotaan Rosk’n Rollin nettisivuilla.

Suurin osa kotitalouksien ja mökkiläisten jätteistä otetaan maksutta vastaan Rosk’n Rollin jäteasemilla kuten kodin vaaralliset jätteet, risut ja oksat, metalliromua, pakkauslasia ja -kartonkia, käyttökelvolliset tekstiilit, muovipakkaukset, paperia ja puuta. Myös kodin sähkölaitteita voi tuoda maksutta. Yrityksille on oma jäteasema hinnasto.

 • Katso Rosk’n Roll nettisivuilta jäteasemien hinnat ja tuontirajoitukset.
 • Lajitteluopas Jätteet A–Ö auttaa lajittelussa.
 • Rosk’n Rollin asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8.30–15.30 numerossa 020 637 7000 (pvm/mpm) sekä sähköpostitse asiakaspalvelu@rosknroll.fi

Lisätiedot

Aseman koordinaatit: 60.3637756,25.3645349. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Sijainti kartalla

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Sipoon jäteasema 3.00/5, yhteensä 3 arviota. 3 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

Maarit parviainen:

Sinne on helppo mennä ja helppo lajitella. Saisi olla iltaisin toisenkin illan pidempään auki tai sitten joka lauantai.

 • Kirjoitettu: 05. päivä elokuuta 2013
 • Kestolinkki: #

Petri Paano:

Suht lähellä ja hyvät tilat liikkua autolla ja peräkärryllä.
Mistä syystä lajittelu on helppoa.

 • Kirjoitettu: 16. päivä lokakuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Joensuun Tila Oy:

Kaatopaikkanne kotisivu ei kerro puhelinnumeroa josta asioita voisi tiedustella. Kaatopaikkanne ei ota vastaan öljyjätettä. Olisin aamulla kysellyt kuinka tuota jätettä otatte vastaa. Ei puhelinta ja meiltä lähti silloin kuljetus teille. Kuljettajalle kerroitte, että öljyt pitää pakata toisin, Kuljettaja teidän työtekijän ohjeiden mukan pakkasi tavarat. Uudella käynnillä henkilö ilmoitti, ette ota koko öljy kuormaa. Ilmoitatte sivuillanne kuitenkin ottavanne vaarallisia jätteitä. Kun öljy ei ole vaarallinen jäte laitammeko sen nyt seka jätteeseen vai mitä sille teemme. Meiltä yksi auto ja mies käytti tähän työpäivän. Onko tosiaan järkevän tiedottamisen vaikeus niin suuri, että näin kannattaa tehdä

 • Kirjoitettu: 22. päivä huhtikuuta 2016
 • Kestolinkki: #
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Heka Hult (Virtain jäteasema)
 2. Tuula T (Virtain jäteasema)
 3. Tero Tenuberg (Hallin jäteasema)
 4. Jussi Hirvonen (Lassila & Tikanoja, Joutsa)
 5. Pete (Rauhalan jätekeskus)

Saman seudun kohteita