Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 247 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Muhoksen jäteasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Muhoksen jäteasema on avoinna keskiviikkoisin kello 14–18. Avoinna lisäksi kesäaikana (1.5.–31.8.) parillisen viikon lauantaina kello 10–14.

Tämän jäteaseman omistaja on Lakeuden EKO. Jäteaseman puhelinnumero on 044 354 2134.

Lisätiedot

Aseman koordinaatit: 64.8435094,25.89864. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Sijainti kartalla

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Muhoksen jäteasema 2.00/5, yhteensä 3 arviota. 3 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

Tapio Lippo:

Aseman Aukioloaika on lyhyt. Olisi oltava koko päivän aukiolo. Joutuu odottamaan joskus toista viikkoa oman kuorman tuontia. Ei hyvä vuorotyössä käyvälle.
Toivon että asialle tehtäisi jotain.

 • Kirjoitettu: 29. päivä tammikuuta 2019
 • Kestolinkki: #

Regina Partanen:

Täyttyy sanoa, että meni aika syvälle ( saattaisin sanoa melko rumastikin) tämä jätteiden vastaanotto Muhoksella. Ensinnäkin vastaanotto yhtenä päivänä muutaman hullun tunnin ja missä asti Ylikiimingin tien varressa. Siinä sitä ilmastoa parannetaan , kun yksityiset kotitaloudet ajaa rallia Ylikiimingin tiellä, ja hinnat nousi peräkärryllekin roimasti. Luttuselle sai sillä lapulla viedä kärryllisen joka oli kympin arvoinen. Sanokaa minun sanoneen, että niitä OMIA kaatopaikkoja ilmestyy metsiin. Ken päätä tässä pitäisi panna vadille

 • Kirjoitettu: 04. päivä huhtikuuta 2019
 • Kestolinkki: #

Miikka Kossakki:

Se on jokaisen päätös, jos dumppaa paskansa metsikköön
Toivottavasti jääpi kiinni, niin sanktiot on pikkusen kalliimmat kuin se jokunen kymppi. Päälle tulee vielä tuomio ympäristörikoksesta. Älyääkö täällä vitun urpot, että ei jätteiden käsittely ja loppusijoitus ole halpaa.

 • Kirjoitettu: 09. päivä huhtikuuta 2019
 • Kestolinkki: #
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Jussi Hirvonen (Lassila & Tikanoja, Joutsa)
 2. Pete (Rauhalan jätekeskus)
 3. Susanna (Rauhalan jätekeskus)
 4. Pete (Lassila & Tikanoja, Joutsa)
 5. Lehtonen (Lassila & Tikanoja, Joutsa)

Saman seudun kohteita