Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 244 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Pellon jäteasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Napapiirin Residuum Oy:n pitämä Pellon Mustimaan jäteaseman puhelinnumero aseman aukioloaikoina on 020 712 0234. Ajan tasalla olevat aukioloajat löytyvät Napapiirin Residuumin nettisivuilta. Asema on suljettu arki- ja juhlapyhinä sekä aattopäivinä.

Napapiirin Residuumin asiakaspalvelun puhelinnumero on 020 712 0230 arkisin kello 9–15, ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@residuum.fi. Yrityksellä on kotitalouksille suunnattu maksuton jäteneuvonta numerossa 0800 120 230 (arkisin klo 9–15).

On syytä huomioida, että yrityksien vaarallisista jätteistä peritään hinnaston mukainen maksu, mutta kotitalouksien tavanomaisia vaarallisia jätteitä voi tuoda maksutta (kohtuullisia määriä).

Aseman koordinaatit: 66.8442428,24.0271778. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

  1. Harmaa partainen mies (Lassila & Tikanoja, Äänekoski)
  2. Marko Vanhanen (Lassila & Tikanoja, Äänekoski)
  3. Pasi Jaakkola (Lieksan Pikkukukko-lajitteluasema)
  4. pekka havukoski (Lieksan Pikkukukko-lajitteluasema)
  5. Marko Vanhanen (Lieksan Pikkukukko-lajitteluasema)

Saman seudun kohteita