Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 247 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Perniön lajitteluasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Perniön jäteasema toimii jätevedenpuhdistamolla, osoitteessa Katajarannantie 7. Puhelintiedusteluihin vastaa Lounais-Suomen Jätehuolto puh. 0200 47470. Sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@lsjh.fi.

Avoinna tiistaisin kello 13–18 — lisäksi avoinna huhti–lokakuussa keskiviikkoisin kello 13–18. Lisäksi avoinna kuukauden ensimmäisenä lauantaina kello 10–15.

Lajitteluasemalla otetaan vastaan peräkärry- ja pakettiautokuormia enintään neljän kuutiometrin edestä. Suurempia eriä on syytä viedä Topinojan jätekeskukseen Turkuun tai Korvenmäen jätekeskukseen Saloon.

Ajankohtaista

Suljettu päivämääränä 26.12.2023.

Lisätiedot

 • Nettisivut: https://lsjh.fi/lajitteluasema/pernion-lajitteluasema/
 • Paikkakunta:
 • Alue: Varsinais-Suomi
 • Osoite: Katajarannantie 7, 25500 Perniö
 • Vastaanotettavat jätetyypit: Esim. asbesti, betoni, tiilijäte, biojäte, jauhesammuttimet, keitinrasva, kuormalavat, painekyllästetty puu, paperi, puujäte, renkaat, risut, sähkölaitteet.

Aseman koordinaatit: 60.193563,23.1249742. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Sijainti kartalla

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Perniön lajitteluasema 1.50/5, yhteensä 2 arviota. 4 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

Jaana Sarpaniemi:

Hei! Jos vuodessa on 12 kuukauden ensimmäistä lauantaita, niin eikö tässä nettisivulla voisi luetella ne lauantait, joillloin tuo sääntönne ei päde. Vai miksi kuitenkin pitää soittaa sinne, vaikka olisikin kuukauden ansimmäinen lauantai kuten tänään.

 • Kirjoitettu: 04. päivä kesäkuuta 2016
 • Kestolinkki: #

Petri:

Jep, hyvä idea kerätä tiedot poikkeuksista aukioloissa tälle sivulle.

 • Kirjoitettu: 04. päivä kesäkuuta 2016
 • Kestolinkki: #

Marja Jäkärä:

maksaako jätteiden tuonti Perniön lajitteluasemalle; Katajarannantie 7, 25500 Perniö jotain? vai saako ne tuoda lajitteluasemalle maksutta?

 • Kirjoitettu: 14. päivä kesäkuuta 2023
 • Kestolinkki: #

Pete:

Jotkut jätetyypit ovat kokonaan maksuttomia, ja osasta pitää maksaa (mieluiten kortilla). Lisätietoja saa tästä sähköpostiosoitteesta: asiakaspalvelu@lsjh.fi

 • Kirjoitettu: 14. päivä kesäkuuta 2023
 • Kestolinkki: #
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Jussi Hirvonen (Lassila & Tikanoja, Joutsa)
 2. Pete (Rauhalan jätekeskus)
 3. Susanna (Rauhalan jätekeskus)
 4. Pete (Lassila & Tikanoja, Joutsa)
 5. Lehtonen (Lassila & Tikanoja, Joutsa)

Saman seudun kohteita