Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 259 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Perniön lajitteluasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Perniön jäteasema toimii jätevedenpuhdistamolla, osoitteessa Katajarannantie 7. Puhelintiedusteluihin vastaa Lounais-Suomen Jätehuolto puh. 0200 47470.

Avoinna keskiviikkoisin kello 13–18 — lisäksi avoinna huhti–lokakuussa kuukauden ensimmäisenä arkilauantaina kello 10–15.

Lajitteluasemalla otetaan vastaan peräkärry- ja pakettiautokuormia enintään neljän kuutiometrin edestä. Suurempia eriä on syytä viedä Topinojan jätekeskukseen Turkuun tai Korvenmäen jätekeskukseen Saloon.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Perniön lajitteluasema 1.50/5, yhteensä 2 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

Jaana Sarpaniemi:

Hei! Jos vuodessa on 12 kuukauden ensimmäistä lauantaita, niin eikö tässä nettisivulla voisi luetella ne lauantait, joillloin tuo sääntönne ei päde. Vai miksi kuitenkin pitää soittaa sinne, vaikka olisikin kuukauden ansimmäinen lauantai kuten tänään.

  • Kirjoitettu: 04. päivä kesäkuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Petri:

Jep, hyvä idea kerätä tiedot poikkeuksista aukioloissa tälle sivulle.

  • Kirjoitettu: 04. päivä kesäkuuta 2016
  • Kestolinkki: #
  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

  1. Heleena Lönnroth (Kauhavan hyötykäyttöasema)
  2. JH (Keravan pienkierrätysasema)
  3. Liisa Kivimäki (Lakeuden Etappi, Ähtäri)
  4. seppo sallinen (Kauhavan hyötykäyttöasema)
  5. Miikka Kossakki (Lassila & Tikanoja, Äänekoski)

Saman seudun kohteita