Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 244 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Polvijärven jäteasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

 • Nettisivut: https://www.puhas.fi/palvelut/jateasemat.html
 • Paikkakunta:
 • Alue: Pohjois-Karjala
 • Osoite: Ahertajantie 2, 83700 Polvijärvi
 • Vastaanotettavat jätetyypit: Esim. sähkölaitteet, vaarallinen jäte, paperi, kartonki, lasi, metalli, puu, maa- ja kiviaines, kestopuu, energiajäte, bitumikate, kipsilevyt ja loppujäte.
 • Sivua on katseltu: 6 786 kertaa

Polvijärven jäteasema sijaitsee Polvijärvellä, ja sitä pitää kuntien omistama jätehuoltoyhtiö Puhas Oy. Jäteasema palvelee tiistaisin kello 9–13 ja torstaisin klo 14–18. (Ei arkipyhinä.)

On hyvä huomioida, että tälle jäteasemalle voi tuoda enintään kahden kuutiometrin kokoisia pienkuormia. Kuorman voi maksaa toimistoon pankki- tai luottokortilla. Vaaralliset jätteet ja sähkölaitteet otetaan kotitalouksilta vastaan ilman maksua, mutta niitä saa tuoda vain jäteaseman aukioloaikoina. Yritysten on syytä toimittaa vaaralliset jätteet ja sähkölaitteet Kontiosuon jätekeskukseen.

Jäteaseman puhelinnumero on 050 597 0254.

Asiakaspalvelun puhelinnumero on 013 318 198 (arkisin klo 8–16) ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@puhas.fi.

Aseman koordinaatit: 62.8650334,29.3657597. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Irmeli Höök (Sysmän lajitteluasema)
 2. Pete (Sysmän lajitteluasema)
 3. Waltteri Martelin (Sysmän lajitteluasema)
 4. Nasse-Setä (Orimattilan lajitteluasema)
 5. Häpä Jäpälä (Heinolan lajitteluasema)

Saman seudun kohteita