Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 247 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Riikinnevan jätelaitos

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Riikinnevan jätekeskus, eli uudemmalta nimeltään Riikinnevan jätelaitos, sijaitsee Leppävirralla. Jätelaitos on avoinna maanantaisin kello 8–19 sekä ti–pe klo 8–16. Juhlapyhien aattoina laitos suljetaan kello 14. Puhelinnumero on 017 558 1307 ja sähköpostiosoite jatehuolto@varkaus.fi.

Lisätiedot

 • Nettisivut: http://www.keskisavonjatehuolto.fi/riikinnevan-jatelaitos/
 • Paikkakunta:
 • Alue: Pohjois-Savo
 • Osoite: Riikinnevantie 153, 79130 Leppävirta
 • Vastaanotettavat jätetyypit: hyötyjäte, vaarallinen jäte, sähkö- ja elektroniikkalaitteet, haravointijätteet, ajoneuvojen renkaat ja vanteet, painekyllästetty puu, puutavara, autonromut, pienkuormallisia puhdasta betoni-, tiili- ja kaakelijätettä

Aseman koordinaatit: 62.3739993,27.7497367. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Sijainti kartalla

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Heka Hult (Virtain jäteasema)
 2. Tuula T (Virtain jäteasema)
 3. Tero Tenuberg (Hallin jäteasema)
 4. Jussi Hirvonen (Lassila & Tikanoja, Joutsa)
 5. Pete (Rauhalan jätekeskus)

Saman seudun kohteita