Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 248 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Teuvan hyötykäyttöasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Teuvan hyötykäyttöaseman omistaa Oy Botniarosk Ab. Sen asiakaspalvelun puhelinnumero on 020 766 1440 (ma–pe kello 8–16) ja sähköpostiosoite info@botniarosk.fi. Tämä yritys huolehtii Isojoen, Jurvan, Karijoen, Kaskisten, Kauhajoen, Kristiinankaupungin, Närpiön ja Teuvan jätehuollosta.

Hyötykäyttöasema on avoinna talvella (1.11.–31.3.) keskiviikkoisin kello 12–18. Kesäaikaan (1.4.–31.10.) maanantaisin 13–19 ja keskiviikkoisin 12–18. On syytä huomioida, että virallisina pyhäpäivinä hyötykäyttöasema on suljettu.

Lisätiedot

 • Nettisivut: https://www.botniarosk.fi/site?node_id=419
 • Paikkakunta:
 • Alue: Etelä-Pohjanmaa
 • Osoite: Kuorikuja 4, 64700 Teuva
 • Vastaanotettavat jätetyypit: Kotitalouksilta esim. betoni, tiili, lasipakkaukset, metalli, pahvi, painekyllästetty puu (max. 1 kuutiometri), paperi, puu, sähkölaitteet, vaarallinen jäte (max. 100 kg), alle 30 litraa asbestia.

Aseman koordinaatit: 62.498486,21.7409475. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Sijainti kartalla

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Teuvan hyötykäyttöasema 0.00/5, yhteensä 3 arviota. 4 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

Helma Koivisto:

Kävin tänään 30.10.2019 Teuvan kaatopaikalla, Horonkyläntiellä. Olin katsonut ennen lähtöäni netistä ko. aukioloajat. Siellä lukee mustaa valkoisella esim. keskiviikko klo 12-18. Portit olivat kuitenkin kiinni klo 17.20 ja vieressä kyllä oli iso taulu, jossa oli aukioloaikana ke. klo.17 saakka. Olisiko minun pitänyt tulla ensin katsomaan aikataulut aitauksen vierestä vai vain luottaa netistä saatavaan informaatioon? Viimeksimainittu meni pieleen! Ajoin nyt 50 km. turhaan. Onkohan jäteasema auki huomenna torstaina 31.10.2019 alkaen aamulla klo. 8.00? Terv. Helma Koivisto p. 0407078615

 • Kirjoitettu: 30. päivä lokakuuta 2019
 • Kestolinkki: #

Pete:

Oho! Onpa harmillista, että asema oli käyntihetkellä suljettu. Näköjään esittelysivun tiedot on päivitetty pari vuotta sitten, joten aukiolotilanne on ilmeisesti muuttunut.

 • Kirjoitettu: 30. päivä lokakuuta 2019
 • Kestolinkki: #

Miikka Kossakki:

Kattokaa ihmiset oikeasti milloin nettisivujen tiedot/hinnastot/aukioloajat on päivätty. Nettiin kun jää myös vanhoja tietoja kummittelemaan. Ja vielä lopuksi, EI OLE ENÄÄ KAATOPAIKKOJA, VAAN JÄTEASEMIA TAI HYÖTYKÄYTTÖASEMIA!!! Vitun urpot!

 • Kirjoitettu: 14. päivä marraskuuta 2019
 • Kestolinkki: #

Kokkonen:

Okkonää kookkonää? Liepuska maatuska votkapöhö ää…

 • Kirjoitettu: 16. päivä marraskuuta 2021
 • Kestolinkki: #
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Heka Hult (Virtain jäteasema)
 2. Tuula T (Virtain jäteasema)
 3. Tero Tenuberg (Hallin jäteasema)
 4. Jussi Hirvonen (Lassila & Tikanoja, Joutsa)
 5. Pete (Rauhalan jätekeskus)

Saman seudun kohteita