Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 247 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Hangassuon jätekeskus

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Hangassuon jätekeskus toimii Luvialla, Porin ja Luvian rajalla Valtatie 8:n varressa. Matkaa Porin keskustasta jätekeskukseen on noin 13 kilometriä.

Avoinna maanantaisin kello 7–21 ja tiistaista perjantaihin 7–18. Viikonloppuisin suljettu. Poikkeukset aukioloissa ovat mahdollisia ja sellaisista ilmoitetaan Porin kaupungin nettisivuilla.

Toistaiseksi jätekeskuksessa ei voi maksaa käteisellä rahalla, vaan ainoastaan maksukorteilla.

Jätettä voivat tuoda niin yksityiset ihmiset kuin yrityksetkin. Tavaraa voi tuoda henkilöautolla, kuorma-autolla, pakettiautolla ja peräkärrykuormina.

Puhelinnumero on 044 701 2520.

Lisätiedot

 • Nettisivut: https://keraamo.fi/palvelupiste/hangassuon-jatekeskus/
 • Paikkakunta:
 • Alue: Satakunta
 • Osoite: Sorttiasemantie 36, 29100 Luvia
 • Vastaanotettavat jätetyypit: ilmaiseksi metalli, pahvi ja kartonki, autonrenkaat, vaarallinen jäte, kotitalouden kestopuu, risut ja haravointijäte, muut tyypit ovat maksullisia

Aseman koordinaatit: 61.402301,21.693147. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Sijainti kartalla

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Heka Hult (Virtain jäteasema)
 2. Tuula T (Virtain jäteasema)
 3. Tero Tenuberg (Hallin jäteasema)
 4. Jussi Hirvonen (Lassila & Tikanoja, Joutsa)
 5. Pete (Rauhalan jätekeskus)

Saman seudun kohteita