Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 259 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Kooninkeitaan Jäteasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Kooninkeitaan Jäteasema, eli Kooninkeitaan kaatopaikka-alue, sijaitsee Ruusilantiellä. Se on avoinna pienasiakkaille maanantaisin kello 10–18, sekä tiistaisin ja torstaisin 14–18.

Puhelinnumero on 050 327 6761.

Jäteasema hoitaa nykyisin Fortum Waste Solutions Oy.

On syytä huomioida, että pienasiakkaiden sekajätekuormat on maksettava etukäteen ostettavilla jätemaksulipukkeilla. Niitä voi ostaa esim. kaupungintalon neuvontapisteestä. Kaatopaikalle ei voi siis enää maksaa jätemaksuja. Pienin maksu on 20€ (kuormakoon ollessa enintään 2,5 kuutiometriä — noin peräkärryllinen).

Aseman koordinaatit: 61.8039273,22.3331749. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

  1. Liisa (Vaalan lajitteluasema)
  2. Rami (Vaalan lajitteluasema)
  3. marja korpisaari (Kurun jäteasema)
  4. Kalle (Ahlmannintien jäteasema)
  5. Pete (Rauhalan jätekeskus)

Saman seudun kohteita