Kaatopaikat.com — Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto.

Kohde-esittelyitä on yhteensä 258 kappaletta


Ajankohtaista: Suomen kierrätyskeskusten yhdistyksen 20-vuotisjuhlat Helsingissä (12.9.)

Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Karttulan lajitteluasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Karttulan lajitteluasema sijaitsee Kuopion Karttulassa, Pörön kiinteistössä. Jäteasemalla ei oteta vastaan kotitalousjätteitä (sekajätettä). Avoinna:

 • Kesäaikana (1.5.–31.10.) keskiviikkoisin klo 14–18
 • Talviaikana (1.11.–30.4.) keskiviikkoisin klo 15–17

Jätekukon jäteasemille yritykset niin kuin kotitaloudetkin voivat toimittaa sellaisia jätteitä, jotka eivät kokonsa, määränsä tai laatunsa vuoksi käy tavalliseen jäteastiaan. Vastaavasti jäteasemilla ei vastaanoteta sellaista jätettä, joka kuuluu tavalliseen jäteastiaan.

Jätekukko Oy:n asiakaspalvelun puhelinnumero on 017 368 0152 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@jatekukko.fi.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Karttulan lajitteluasema 0.00/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

Pekka Lappalainen:

Kysyisin, miksi Karttulassa peritään maksu ruskeasta pahvista, teidän nettisivulla lukee että veloituksetta. Kyseessä on peräkärillä tuotua pelkkää ruskeata pahvia.
Kuopiossa siitä ei peritä vaikka Karttula on Kuopiota.
Kiitos vastauksesta.
***Pekka Lappalainen

 • Kirjoitettu: 17. päivä kesäkuuta 2013
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään tämä kaatopaikka asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Pirkko Westergård (Vaasan hyötykäyttöasema)
 2. katri viinikka (Ylihärmän hyötykäyttöasema)
 3. Päivi Salonen (Vesilahden jäteasema)
 4. Juho Laaksonen (Kauhavan hyötykäyttöasema)
 5. Janne Lehväkari (Keravan pienkierrätysasema)

Saman seudun kohteita

Alueet
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kaatopaikat.com pyrkii listaamaan jokaisen Suomen alueella toimivan kaatopaikan ja jäteaseman yhteystiedot. Hävittämällä jätteen kaatopaikalla voidaan säästää ympäristöä, luontoa pilaantumiselta. Ennen kaatopaikalla tai jäteasemalla käymistä kannattaa etukäteen varmistaa, että asema on avoinna.