Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 247 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Kuhmon lajitteluasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Kuhmon lajitteluasema (Jaurakko) on avoinna tiistaisin kello 12–18 ja perjantaisin 9–15. Lisäksi avoinna kesäaikaan (toukokuun alusta elokuun loppuun) normaalien aukioloaikojen lisäksi parillisten viikkojen lauantaina klo 10–13.

Huom. Puutarhajätteitä saa tuoda myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Puhelinnumero on 044 071 0076.

Kotitalous voi tuoda maksutta lajiteltua hyötyjätettä ja vaarallista jätettä, maksua vastaan myös energia- ja sekajätettä. Yrityksille palvelu on maksullinen.

Lisätiedot

Aseman koordinaatit: 64.1096523,29.4914969. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Sijainti kartalla

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kuhmon lajitteluasema 2.00/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

Arto Pääkkönen :

Paikkaahan oli parannettu huomattavasti entiseen verrattuna, mutta mihin oli unohdettu työturvallisuus jätteitä tuovien ja siellä työskentelevien henkilöiden osalta? Jätteet heitetään konttiin samalta tasolta kuin on kontin yläreuna ja pudotusta kontin pohjalle on varmaankin yli kolme metriä. Kontin ja seinän välissä on myös puolen metrin rako mistä voi myös pudota alas. Sepeliä kentältä metri pois, niin tulee valmiit betoni kaiteet ja hommasta tulee paljon turvallisempaa. Missään työpaikalla tuollainen ei menisi työsuojelutarkastuksessa läpi. Pitääkö olla joku uhri ennen kuin havahdutaan asialle tekemään jotain, toivottavasti ei.

  • Kirjoitettu: 12. päivä kesäkuuta 2018
  • Kestolinkki: #
  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

  1. Heka Hult (Virtain jäteasema)
  2. Tuula T (Virtain jäteasema)
  3. Tero Tenuberg (Hallin jäteasema)
  4. Jussi Hirvonen (Lassila & Tikanoja, Joutsa)
  5. Pete (Rauhalan jätekeskus)

Saman seudun kohteita