Kaatopaikat.com — Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto.

Kohde-esittelyitä on yhteensä 258 kappaletta


Ajankohtaista: Suomen kierrätyskeskusten yhdistyksen 20-vuotisjuhlat Helsingissä (12.9.)

Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Sotkamon lajitteluasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

Jätevedenpuhdistamon vieressä sijaitseva Sotkamon lajitteluasema on avoinna maanantaisin kello 8–14, torstaisin 12–18 ja perjantaisin 12–18 (perjantaiaukiolo voimassa 31.8.2017 saakka). Lisäksi avoinna touko–elokuussa parillisten viikkojen lauantaina kello 10–13.

Huom. Puutarhajätteitä saa tuoda myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Puhelinnumero on 044 710 0124.

Kotitalous voi tuoda maksutta lajiteltua hyötyjätettä ja vaarallista jätettä, maksua vastaan myös energia- ja sekajätettä. Yrityksille palvelu on maksullinen.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Sotkamon lajitteluasema 5.00/5, yhteensä 4 arviota. 4 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

Larissa Tammis:

Erinomainen paikka, siisti. Hymyilevät OIKEAT IHMISET ottavat vastaan. Tämä suorastaan innostaa kierrättämään.

 • Kirjoitettu: 18. päivä huhtikuuta 2018
 • Kestolinkki: #

Katariina Paavola:

Hyvin organisoitu paikka, mukava mökkiläisen piipahtaa. Neuvoja saa kädestä pitäen ei tarvitse arpoa mihin jätteensä laittaa. Reippaat ja hymyilevät työntekijät.

 • Kirjoitettu: 20. päivä kesäkuuta 2018
 • Kestolinkki: #

70v partainen mies ja kaksi naista Oulusta asioimassa:

Hyvin toimiva ja helppo asioida. Erittäin kiva,avulias ja toimelias naispuolinen työntekijä. Eikä miehissäkään mitään vikaa ollut, päinvastoin. Eikun kiiitoksia!

 • Kirjoitettu: 02. päivä heinäkuuta 2018
 • Kestolinkki: #

Ari Kontro:

Selkeä lajittelu, joka innostaa kierrättämään. Palvelu aivan erinomaista.Etenkin aseman naispuolinen työntekijä ansaitsee erityiset kiitokset avuliaisuudesta ja kohteliaisuudesta!

 • Kirjoitettu: 07. päivä huhtikuuta 2019
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään tämä kaatopaikka asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Pirkko Westergård (Vaasan hyötykäyttöasema)
 2. katri viinikka (Ylihärmän hyötykäyttöasema)
 3. Päivi Salonen (Vesilahden jäteasema)
 4. Juho Laaksonen (Kauhavan hyötykäyttöasema)
 5. Janne Lehväkari (Keravan pienkierrätysasema)

Saman seudun kohteita

Alueet
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kaatopaikat.com pyrkii listaamaan jokaisen Suomen alueella toimivan kaatopaikan ja jäteaseman yhteystiedot. Hävittämällä jätteen kaatopaikalla voidaan säästää ympäristöä, luontoa pilaantumiselta. Ennen kaatopaikalla tai jäteasemalla käymistä kannattaa etukäteen varmistaa, että asema on avoinna.