Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 259 kappaletta


Ajankohtaista: Koronan takia Rosk'n Rollin jäteasemat eivät siirtyneet 1.4. kesän aukioloaikoihin. Jäteasemilla asiointia tulee rajoittaa vain välttämättömiin käynteihin. Erityistä harkintaa toivotaan yli 70-vuotiailta ja muilta riskiryhmiin kuuluvilta henkilöiltä. Aukioloajat kannattaa tarkistaa ennen asemalla käyntiä nettiosoitteessa www.rosknroll.fi.

Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Lahden jäteasema PILLERI

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

 • Nettisivut: https://www.phj.fi/jateasema/lahti/
 • Paikkakunta:
 • Alue: Päijät-Häme
 • Osoite: Sapelikatu 7, 15160 Lahti
 • Vastaanotettavat jätetyypit: energiajäte, sekajäte, paperi, kartonki, lasi, metalli, puu, risut, haravointijäte, vaaralliset jätteet, sähkölaitteet, betoni, tiilijäte, kestopuu, kannot, renkaat, tietosuojapaperi
 • Sivua on katseltu: 8 240 kertaa

Lahden jäteasema Pilleri sijaitsee Lahdessa Kujalan jätekeskuksessa. Pilleri vastaanottaa kotitalouksien sekä pienyritysten jätettä. Tavaraa voi tuoda henkilöautolla, pakettiautolla tai peräkärryllä. Ilmoittautumisen jälkeen Pilleri kierretään ja tuotava jäte lajitellaan omille lavoilleen. Jäteasemalla on astiat ekopisteiden tapaan myös paperille, kartongille ja lasipakkauksille. Jäteasemalla otetaan vastaan henkilöauto-, peräkärry- tai pakettiautokuormat, myös yli yhden kuutiometrin erät.

Pilleri on avoinna arkisin ma–pe kello 7–20 ja lauantaisin 10–15.

Ennen asemalla käymistä on syytä etukäteen varmistaa aukiolo. Puhelinnumero on 044 373 6027.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Lahden jäteasema PILLERI 0.00/5, yhteensä 0 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

Kaatopaikalle/jäteasemalle annetut mielipiteet:

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

eero ahonen:

hei,voiko teille tuoda 4 litran kannun käytettyä auton moottoriöljyä? kiitos!

 • Kirjoitettu: 06. päivä maaliskuuta 2020
 • Kestolinkki: #

Pete:

Aseman pitäisi ottaa vastaan vaarallista jätettä, johon kuuluu myös: ”käytetyt öljyt ja öljyiset jätteet, kuten trasselit, öljynsuodattimet”.

 • Kirjoitettu: 06. päivä maaliskuuta 2020
 • Kestolinkki: #
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Antero Vanhala (Ylihärmän hyötykäyttöasema)
 2. Pete (Lahden jäteasema PILLERI)
 3. eero ahonen (Lahden jäteasema PILLERI)
 4. Miikka Kossakki (Teuvan hyötykäyttöasema)
 5. Pete (Teuvan hyötykäyttöasema)

Saman seudun kohteita