Kaatopaikat.com

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 242 kappaletta


Etsi kaatopaikkaa/jäteasemaa hakusanalla

Kaatopaikat.com: Etusivu

Padasjoen lajitteluasema

Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.

 • Nettisivut: https://salpakierto.fi/jateasema/padasjoki/
 • Paikkakunta:
 • Alue: Päijät-Häme
 • Osoite: Sähkötie 5,17500 Padasjoki
 • Vastaanotettavat jätetyypit: esim. energiajäte, erityiskäsiteltävä jäte, haravointijäte, kartonki, kattohuopa, kestopuu, kipsi, lasipakkaukset, metalli, paperi, puujäte, renkaat, risut, sekajäte
 • Sivua on katseltu: 5 668 kertaa

Padasjoen lajitteluasema sijaitsee Taulun teollisuusalueella. Asema on avoinna arkitiistaisin ja -torstaisin kello 12–18, lisäksi huhti–lokakuussa lauantaisin kello 10–14.

Puhelinnumero on 0500 490 895.

Lajitteluasemalla otetaan vastaan enintään yhden kuutiometrin henkilöauto-, peräkärry- tai pakettiautokuormat. Asemalla on astiat ekopisteiden tapaan myös paperille, kartongille ja lasipakkauksille. Lajitteluasema on tarkoitettu satunnaisesti syntyvälle jätteelle. Päivittäisjätteen osalta asuinkiinteistön tulee kuulua järjestettyyn jätteenkuljetukseen.

Lajitteluasemaa pitää Salpakierto Oy.

Aseman koordinaatit: 61.3497168,25.2460214. Koordinaattijärjestelmä on WGS 84 Web Mercator.

Kaatopaikat.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Jos aseman esittelysivulla mainitaan puhelinnumero, siihen kannattaa soittaa ennen paikan päällä käymistä. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Jos haluat saada vastauksen palautteeseesi tai kysymykseesi, voi olla parasta olla yhteydessä suoraan kyseisen jäteaseman/kaatopaikan asiakaspalveluun.

 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti kenellekään. Sitä kysytään tässä lomakkeessa vain siksi, että se vähentää roskapostin määrää.

Tuoreet mielipiteet

 1. Miihkali Kossakki (Topinojan jätekeskus)
 2. Miikka Kossakki (Hangon jäteasema)
 3. Miihkali Kossakki (Oravakorven pienjäteasema)
 4. Miihkali Kossakki (Juankosken lajitteluasema)
 5. Miihkali Kossakki (Vähänkyrön hyötykäyttöasema)

Saman seudun kohteita